top of page

Insamlingar

Riktade insamlingar till följd av terrorattacken 7/10

Akutinsamling - Terroroffer

Insamling till stöd för drabbade israeler. Vår fond för terroroffer bidrar med både praktisk och ekonomisk hjälp för personer som drabbats av de våldsdåd som pågår i landet

Israel under massiv attack

SMDA:s akutinsamling fortsätter med donationer för livräddande mediciner, andningsmasker, blodstoppande bandage, tourniquets, syrgasmasker och skyddsutrustning för personalen.
Tack för att du finns här för oss!

Israelhjälpen

Ge ditt stöd till Israel i denna svåra stund. Målet med Israelhjälpen är att tillhandahålla personlig skyddsutrustning och medicinsk akututrustning till de skadade och rädda liv.
Stöd Israelhjälpen - donera idag!

Israel är i krig

Raketer från Gaza fortsätter regna över Israel och IDF strider mot Hamas. Hundratusentals familjer har inga hem kvar eller evakuerats från sina hem. WIZO gör allt i sin makt att hjälpa Israeliska civilsamhället

Sha´ar HaNegev

Stöd en av de mest drabbade regionerna, bestående av 10 kibbutzer och 1 moshav. Närmsta grannen är Gaza och här gick israeliska och palestinska barn i skola ihop. Märk donationen "Shaár HaNegev"

Boende för Israeliska familjer

Vi stöttar Maccabi World Unions globala insamling som öppnat hotellanläggningen i Kfar Maccabiah för israeliska krigsflyktingar. Donera valfritt belopp (Swish 1232494045/Bankgiro 780-5476), ange ”Israel”.

Judiska/israeliska insamlingsorganisationer med närvaro i Sverige

Andra israeliska insamlingsorganisationer vi rekommenderar

Vill din organisation synas?

bottom of page